facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Wednesday, January 9, 2013

Back To The Same



Grįžtu prie tų pačių dalykų. O tai reiškia, kad daugiau jokių atostogų, tik sunkus darbas ir mokykla. Iš tiesų tai jau vargina ir veda iš proto. Kaip matote, reikėjo savaitės, kad parašyčiau naują įrašą, bet tai tik todėl, kad pastaruoju metu klaikiai neturiu laisvo laiko. Mano diena: mokykla, repeticijos, namai, namų darbų ruoša ir lova. Bet  neturėčiau skųstis.. Yra kaip yra.
Kalbant apie aprangą noriu pasakyti, kad tai vienas iš mėgstamiausių mano derinių. Mano nuomone mylimas mano džinsinis švarkelis, džempas, sijonas ir velvetinės kelnės puikiai tinka kartu, o taip pat ir patogu! Taip pat vėl pasikeičiau plaukų spalvą. Turėjo gautis šokoladinė, bet ir vėl grįžau prie keisto atspalvio vyšninė/violetinė.. Nors man taip ir patinka.

So I am back to the same stuff. Which means no more holiday, just hard work and school. It drives me crazy and I feel already tired. It took me a whole week to make a new post over here. It's just that my daily routine is back and I don't have much free time. School, rehearsals, home, homework, bed. This is how I live. But I shouldn't complain about it! It is how it is.
Speaking about my outfit, this is one of my favourites. My lovely jean jacket, a fun jumper, skirt and velvet leggins. I think they match perfectly together this is why I love wearing it. I also changed my hair colour again. It was supossed to be chocolate, but it happen to be kind of purple again. Love it anyway!. 


i was wearing:
coat: local shop,
jumper: effigy (bought AGES ago)
skirt, velvet leggings: 2hand
jean jacket: vintage, from mom's wadrobe
shoes: Walking

16 comments: