facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Tuesday, January 29, 2013

Wedge Sneakers


Netikėtai kilo noras paklaust skaitytojų, ką jie mano apie vienų mylimus, o kiti galbūt nekenčiamus wedge sneakers. Pastaruoju metu jų darosi vis daugiau: matai visuose žurnaluose ir bloguose. Galvojant apie pavasarį ir naujus drabužius man taip pat atsirado visai nemažas noras įsigyti tokius, tik nežinia ar jie tikrai tokie patogūs kaip giriama ir ar neprašausiu jiems išleidus nemažai pinigų. Dėl išvaizdos klausimų nekyla: velniškai gražiai žiūrisi ant kojos. Atrodo kaip ir visi pliusai šių batų pusėje, bet vis tiek atsiranda tas keistas BET. Gal neverta skubėti ir dar gerai apsvarstyti? O ką manot jūs? Šiuo metu man labai reikia nuomonės. Galbūt kas patys tokius turite ir galite pasidalinti patarimais? O gal tik šiaip susidarėte vienokią ar kitokią nuomonę? Būtų smagu ją išgirsti komentaruose :)

Suddenly, I wanted to ask my readers about awesome (or maybe not) wedge sneakers. It's all over you lately: on magazines, blogs, in the streets. Thinking about spring and new clothes I can't stop myself from thinking of getting a pair of these, it's just that I have a lot of questions: are they really that comfortable and am I not going to make it wrong by speding a lot of money on these? Thinking about the look, there is no question: wedge sneakers look amazing on feet. It seems like all the pluses are on wedge sneakers side, but there is always that strange BUT. Maybe it's not worth rushing buying them ant I should seriously consider this? What do you think? I really need an opinion right now. Maybe you have a pair of these and you can share your tips or maybe you just have your ow thought? I'd like to hear everything in the comments :)

10 comments:

  1. Dievinu juos, žiauriai patogūs batai. Nesuklysiu pasakydama, kad bent jau man, jie patogesni net už plokščiapadžius, nors ir turi tą platformėle. : ) Turiu juos, bet kadangi pirkau iš Ebay, kokybė nėra iš geriausių, bet manau kad pirksiu antrą porą, labiau primenančia jų pirmtaką, Isabel Marrant versiją : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woo jėga, kad atsiliepei į pagalbos šauksmą :) O aukšta platforma? Nes dėl jos labiausiai ir bijau, ta prasme, kad nebus tokie patogūs kaip visi kalba.. nors.. jeigu visi kalba, gal reiktu patikėti? :) Gal vis dar turi nuorodą tų batų kur pirkai?

      Delete
  2. žurnale skaičiau kad išeina iš mados jau jie :)

    ReplyDelete
  3. Turiu dvi poras ir nors esu auksta kaip velnias vis tiek nesioju nes tikrai labai patogus, o grozis man ju...! :D aisku ziurint is kur zadi pirkt, bet man atrodo neturetum nusivilt tokiu pirkiniu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man irgi jie labai dailiai ant kojos žiūrisi, nu neina akių atitraukt :D Aš radau čia: http://www.shopgoodnightmacaroon.com/collections/shoes-price-desc/products/black-wedged-sneakers kaina nebloga, bet sakiau iki gimtadienio pataupius galėčiau pati įsigyt, manau bus neblogi, vien kaina ką sako.. :)) O kur pati pirkai?

      Delete
    2. As viena pora isigijau Primark, panasus i situos tik kad uzrisami. Kur pirkau kitus dabar nelabai pamenu, keistas pavadinimas parduotuves buvo :D

      Delete
    3. Man vis dar rūpi paklaust ar nepavargsta koja? Nes kai man atstumas iki mokyklos nueiti 3km ir tiek pat grįžt atgal tai kažkaip norisi įsitikint, kad nuėjus dar neskaudės koju grįžtant ir atgal.. :D

      Delete
    4. Na del 3km ejimo pestute patogumo negarantuoju :D

      Delete
    5. Va tas klausimas labiausiai ir kankina:D

      Delete