facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Tuesday, February 19, 2013

LFW: Rihanna For River Island




Laukimas neprailgo, rezultatai pagaliau matomi!

Kaip pati Rihanna sakė, ši kolekcija skirta visiems merginų tipams, kad jos jaustųsi patogiai, bet kartu atrodytų ir šiek tiek, kaip pati naujoji dizainerė sakė, "edgy". Tik man  bežiūrint nejučia susidarė įspūdis, kad ne kiekviena užsivilks velniškai prie kūno prigludusias sukneles su milžinišku skeltuku ar raštuotas kelnes derins vien su liemenėle. Galbūt ir pati per daug tikėjausi iš šios kolekcijos, nes vaizduotėje susikūriau žymiai daugiau įvairių drabužių stilių, karpymų, raštų, aksesuarų, žinant tai, kad ji pati tikrai turi gerą pojutį madai. Kolekcijoje esantys drabužiai tikrai atrodė lyg atplaukę iš Rihannos spintos, nors vis dėl to iš 120-ies jų veikiausiai rasčiau ką įsigyti, pasikabinti savo spintoje ir su džiaugsmu dėvėti vasarą. Nepaisant visko, kolekcija per daug nenuvylė, belieka drabužių sulaukti River Island parduotuvėse su kainomis, ir spręsti ar verta ką nors įsigyti. 

Dėl kolekcijos pristatymo - buvo galima tikėtis repo, kuris, tiesą sakant, skaniai klausės kol modeliai keitėsi vietomis šešiose platformose. Mano nuomone, kolekcijai suteikė savitumo ir neblogą energijos dozę.

Sveikinu Rihanną su bandymu, nes geriau bandyti, nei visą gyvenimą svajoti ir neišdrįsti, o vėliau gailėtis. Galbūt ateityje sulauksime kažko daugiau ir įspūdingiau? :)

No comments:

Post a Comment