facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Monday, May 6, 2013

Colours



Pirmadienis ir aš jaučiuosi ypatingai geros nuotaikos. Saulė už lango labai šildo ir kūną ir širdį, taip gera, net nesurenku reikiamų žodžių. Man vasara jau ne už kalnų. Jau planuoju kaip leisiu laiką gamtoje su draugais, kur keliausiu ir ką veiksiu.
Kad paminėt saulėtą pirmadienį, pasirinkau spalvotą jumpsuit'ą (valio valio pagaliau iš tiesų dėviu spalvas) ir mėtinį megztinį, nes, vis dėlto, be jo - šaltoka. Ir ką jūs sau galvojate.. žygiuoju sau patenkinta ryte per miestą ir sulaukiu tokių keistų žvilgsnių, lyg apsirengti šortus būtų nusikaltimas. Gaila, kad žmonės tokie neišmanėliai ir skundžiasi, kad žiema atsibodo, bet net ir išlindus saulei nesugeba nusimesti striukių ir ja pasidžiaugti.. Aš, aišku, ir toliau laiminga žingsniavau. Ir dar dabar tokia sėdžiu, nes tikrai šilta ir gera. Ir tikiuosi šiluma nepasitrauks greit. Ilgai jos laukiau.
Nuotraukas vėl dariau prie mūsų gražaus seno bibliotekos pastato, kuri šiuo metu jau uždaryta. Praeitą kartą čia fotografavausi kai dar buvo daug sniego ir gerokai spaudė šaltis. Tada rodžiau jums iš Pasikuiskim parduotuvėlės gautą megztuką. Tik šį kartą aš jau labiau spalvot ir puikiai nusiteikusi. Šio pastato kolonų grožis man taip patiko, kad nusprendžiau būtinai vėl čia grįžti. Kitur nebeįdomu, o ir kažką naujo sunku rasti. Mažas miestas, visgi. 
Ir pabaigai... kaip tik šiandien su Kornelija, kuri dažniausiai bloge rodomose nuotraukose būna kitoje objektyvo pusėje, kalbėjom, kaip svarbu blogeriui yra gera fotografo akis, sugebanti pagauti puikius momentus, kurie atsispindi nuotraukose. Ji tikrai visada padaro mane laiminga, nes kaskart grįžus namo ir įsikėlus nuotraukas į kompiuterį randu puikius kadrus, kuriuos drąsiai galiu parodyti bloge. Ir man jie nuoširdžiai patinka. Tikiuosi jums irgi, nes aš jai labai dėkinga. Valio Kornelijai!


Monday is really warm and I couldn't help myself but wear my favourite jumpsuit that is perfect for 20 degrees and sun outside. But I had to wear this mint sweater too because I still don't want to get cold again. Going around the streets was fun because people looked at me like I can't wear shorts at such time. But guess what.. I don't care. And I still don't understand people who complain about long winter but still wear coats when it's warm outside. Anyway, I love so much this old building and I had to get back here to take some pictures. The first timee when you saw me here was in winter when I was showing you my new sweater from Pasikuiskim online shop. And telling the truth, I'm so thankful for my friend Kornelija who is always behind the camera in pictures I show you here and I want to thank her for a great job everytime I ask her to take some photos. She always do the best she can. Yay for Kornelija! 

I ' M  W E A R I N G:
JUMPSUIT: NEW YORKER
SWEATER: LINDEX
CREEPERS: ASOS.COM
SUNGLASSES: AMISU

8 comments: