facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Wednesday, November 13, 2013

School Girl



Orai taip greit šąla, kad nė mirktelėt nespėjau. Susisupu į megztinį ir pirmyn. Visai blogą pamiršau, o per tą laiką prisikaupė nemažai drabužių iš Pasikuiskim parduotuvės. Vieną jų šiandien ir rodau. 
Man tokie megztukai ir languoti marškiniai vienareikšmiškai asocijuojasi su mokykline uniforma. Šiais metais ir mes tokias gavom (na, laimei, tik švarkus) - labai suvaržė, tiesą sakant. Nemėgstu bet ko prie švarko apsirengti, todėl kartais tai tampa kančia. Bet dabar apie šį mezgtinį. Pamačius nustebau ir ilgai sukau galvą kaip čia jį paderint. Jis ne mano stiliaus. Bet šiandien aš jį visiškai prisijaukinau ir labai mokyklinį įvaizdį susikūriau, esu patenkinta. Dėkoju Pasikuiskim!

The weather gets cold so fast. I usually wrap myself into a sweater and go. I completely forgot about my blog and in that time I got some new stuff from Pasikuiskim shop. That's what I'm showing you today.
This outfit for me deifinitely reminds me of school uniform. We got one this year actually (well, luckily, it's just a jacket) - it restricted us a lot, believe me. I don't like wearing random clothes along with a blazer so it's a misery sometimes. But, anyway it's all about this sweater now. I was suprised when I recieved it and it took me a while to match it with something. It's kind of not my style. But today I completely fell for this one and made a cool look like school-uniform outfit. Thanks Pasikuiskim!

SWEATER PASIKUISKIM, CHECKED SHIRT GINA TRICOT, SKINNY JEANS BIKBOK, ANKLE BOOTS VICONT

4 comments: