facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Tuesday, December 31, 2013

Goodbye 2013, Hello 2014



Metai prabėgo gana greitai, ir tai tik dar kartą įrodo, kad gyvenimas nestovi vietoje ir viskas lekia didžiuliu greičiu. O metų pabaigoje labai smagu pažvelgti į metų pradžią ir palyginti, kaip keičiausi aš, mano draugai, šeima ir visi kiti aplinkiniai žmonės. Žvelgdama į seniausius šių metų įrašus juokiuosi. Įdomu ir juokinga kaip rašiau prieš beveik metus ir kaip rašau dabar, kaip atrodžiau tada ir kaip atrodau šiandien. Blogas turi labai gerą savybę - čia išlieka daug labai labai gražių atsiminimų ir nuotykių, parodytų aprangų derinių ir sudalyvautų renginių akimirkų.

Per šiuos metus sudalyvavau Mados Infekcijoje ir būtent ten labai, labai smagiai atšvenčiau gimtadienį su puikia kompanija! Teko nuvykti ir į Kaune surengtą Stilyagi renginį, sudalyvauti Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme, kartu su Lana Del Rey ir minia žmonių dainuoti jos koncerte, šėlti be miego su geriausiais draugais festivalyje Galapagai, o vėliau ilsėtis ir nieko neveikti Lietuvos pajūryje - Palangoje. Iš ten parsivežiau daug labai gražių vaikystės prisiminimų. 

Ateinantiems metams jau turiu planų, bet bijau apie juos garsiai kalbėti - po to dažniausiai neišsipildo, neatsitinka, nepavyksta sudalyvauti ar jų įgyvendinti. Linkiu visiems savo tinklaraščio skaitytojams nepamiršti svajoti, nes svajonės išsipildo, tikrai. Linkiu šauniai sutikti 2014-uosius, pasveikinti šeimą, draugus, mylėti, būti mylimiems ir daryti ką tik Jūsų širdis geidžia.

Ačiū, kad visus šiuos metus buvote su manimi, skaitėte, sekėte ir susitiksim kitais metais!




facebook instagram lookbook

No comments:

Post a Comment