facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Sunday, November 11, 2012

Mados Infekcija

Atėjo ir praėjo visų labai laukta, o galbūt ir ne, Mados Infekcija! Džiaugiuosi turėjusi galimybę ten sudalyvauti ir, kaip sakoma, "infektuotis". Gaila, nuotraukas teko pasiskolinti iš Mados Infekcijos tinklapio feisbuke (čia).




Iš tiesų neplanavau daug rašyti ar kalbėti, o tuo labiau komentuoti kiekvieną kolekciją iš eilės. Turbūt ne mano stilius. Galiu pabrėžti tik tai, kad antroji infekcijos diena man atrodė labiau vykusi nei pirmoji. Na, gal žodis "vykusi" čia nelabai tinka, tačiau pirmąją dieną nuovargis atsirado jau po pirmosios dalies, o antroji, štai, prabėgo žaibiškai.

Norisi paminėti ir bene labiausiai užkliūnantį dalyką - labai ilgas pertraukas ir, ypač, paskutiniąją, po kurios salė per pusę ištuštėja, o mano nuomone, tiek Bessarion, tiek Dovilės Gudačiauskaitės kolekcijos buvo verčiausios dėmesio.



Taip pat norisi parašyti apie aplinkui matytus žmones. Ko labiausiai tikėjausi, tai įėjusi išvysti daug įvairių stilių, spalvų ir eksperimentinių apdarų. Tačiau pagrinde vyravo juoda spalva. O tiek buvo kalbėta apie spalvotą pavasarinę Mados Infekciją..! Fakto nepaneigsi - viskas aplinkui buvo gražu, negali prieštarauti - mados infekcijos lankytojai turi stiliaus suvokimą ir, tikriausiai, kai kurie iš jų nebijo išsiskirti. Galbūt toks mano išsireiškimas skamba keistai, nes pati pirmąją dieną priklausiau tamsiųjų bureliui, tačiau jau antrąją stengiausi paįvairinti savo aprangą, bet ne tam, kad šaukte šaukčiau iš tolo minioje, o todėl, kad man pačiai taip geriau. Tačiau kartais tokius norus "numuša" įvairiausi pilkos masės komentarai ar net žvilgsniai, kurie nori nenori tave priverčia jaustis gana nejaukiai (turbūt dar neturiu to vadinamo šarvo komentarams, bet, viskas su laiku). Na, galbūt žmonės infekcijoje į visą žiūrėjo kitaip negu gatvėje ar socialiniuose tinklapiuose, tik man kartais darosi gaila, kad mes vis dar suvaržyta tauta, elementariausiai nesugebanti priimti žmonių, kurie bando pakeisti niūrią kasdienybę.

Apibendrinant savo išsakytas mintis -  Mados Infekcija tikriausiai man yra ta vieta, kur norisi būti ir sugrįžti dar kartą, nes ten gražūs žmonės, jauki aplinka, daug gėrio ir puikiai praleistas laikas. Valio!

Pabaigai.. norisi paminėti Simoną, kuri tokia pilna džiaugsmo greit prišoko, pažino ir daug daug šypsojosi. Tikiuosi kitą kartą mūsų pokalbis bus ilgesnis, hehe!

Ir tai buvo viso labo mano nuomonė, kuri vieniems bus priimtina, kitiems nelabai. Bet juk mes kiekvienas turime teisę išsakyti tai ką galvojame, tiesa? Gero vakaro! :)

2 comments:

  1. taip gėda dabar, kad nepavyko vykusiai nufotografuoti tavęs ir tavo gražiųjų draugių:) bet dar tikrai atsiimsim! bučkis

    ReplyDelete
  2. Simona, kas per gėda? nei čia būtina nei ką! :D taip taip taip!!! xx

    ReplyDelete