facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Saturday, April 27, 2013

Stilyagi

Vakar vyko didelės reklamos bloguose sulaukęs Stilyagi renginys, kuriame teko pabūti ir man. Atsimenu rašiau kaip stipriai jo laukiu ir kaip bus šaunu, tik teko šiek tiek nusivilti. Matyt pačios kaltos, nes labai daug iš jo tikėjomės, o gavome paprastą vakarėlį su elektroninės muzikos gausa (kuri buvo tikrai gera) ir parduotuvėlėmis, kurių siūlomi workshopai manęs kažkodėl visai netraukė (ir galvoju, kad jeigu jų nebūtų buvę, būtų paprastas eilinis vakarėlis kaip bet kokiame panašiame klube). 
Ryškių išsiskiriančių žmonių taip pat daug nemačiau, kiek buvo tikėtasi ir šnekėta. Net fotografas, su kuriuo susipažinome ir kalbėjome sakė, kad dairosi ryškių žmonių. Gaila, jų pristigo. Ir dar šiandien grįždama namo galvojau, ką čia tokio apie renginį parašyt, ir, žinoma, nieko nesugalvojau, todėl tikriausiai visas šis įrašas skamba kiek padrikai. Gal dar reikia laiko viskam susigulėti. Nors iš kitos pusės nelabai ir yra kam susigulėti. Tos pačios mados man trūko. Smarkiai trūko, nes kaip jau ir sakiau, butikai ir workshopai nesužavėjo, buvo įrengti kažkur prie įėjimo ir visai neatkreipė mano dėmesio. 
Su Gendre dar vakar būnant ten kalbėjom, kad kaip pirmas renginys ir savęs parodymas tai puikus, bet buvo gana nuobodu ir neįsivaizduoju ką būtų reikėję veikti jeigu būtume buvusios priverstos likti iki galo (matyt butume gulėjusios ant sėdmaišių). Aišku buvo smagu pamatyti blogerę Simoną (jos blogas čia)! Kaip tarėm, taip ir padarėm - susitikom ir mergaitiškai "papliurpėm", o aš dar kartą įsitikinau, kad ji labai labai faina. 

Va taip va! Linkiu renginio organizatoriams toliau žadinti žmones iš gilaus lietuviškos žiemos miego ir nenustoti rengti įvairiausius renginius, nes čia, kiek girdėjau, dar tik pirmas kartas, todėl nėra ko nosies nukabinti, nes kitą kartą bus dar geriau, tikrai tikrai! Na, o savo aprangos įrašą pažadu jums padaryti artimiausiu metu.
O kokie Jūsų įspūdžiai po renginio?

No comments:

Post a Comment