facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Wednesday, July 3, 2013

Waking Up



Pabundu ir grįžtu su liūdesėliu veide, nes žinau, kad vėl įsisupsiu į tą pačią vasaros rutiną. 5 dienos praleistos stovykloje kol kas buvo mano geriausios šių metų dienos. Ten jaučiausi puikiai, lyg žuvis vandenyje - atsipalaidavau, nuo visko pabėgau, daug ko naujo išmokau, susitikau su senais ir susipažinau su naujais draugas, o, svarbiausia - grįžau labai motyvuota, su dideliu noru širdyje tapti geresniu žmogumi, o nuo rudens užsiimti nauja veikla ir įsisupti į gyvenimą visu greičiu, nes dabar yra gražiausi ir geriausi mano gyvenimo metai. Pasėdėti ir pailsėti juk visada spėsime. Dabar reikia griebti jauti už ragų, kol jauni, ir daryti viską, kas tik gali atvesti į reikiamą gyvenimo kelią. Ir nebijoti klysti, nes iš klaidų juk mokomės. Labai daug galvojau apie save ir apie kitus, apie tai, kad kiekvienas turime teise palikti kažkokį įspaudą šiame pasaulyje. Ir po galybės gražių žodžių, kuriuos gavau iš kitų stovyklautojų, supratau, kad einu tinkama linkme savęs tobulino link. Ir toliau eisiu - išbandysiu viską, kas gali lemti tolimesnį mano gyvenimą.
O dabar apie tai, ką matote nuotraukose. Šiuos šortus gavau dar gerokai ankščiau prieš išvažiuojant į stovyklą. Buvau kiek sutrikusi, pirkau vieną dydį, gavau kitą, bet vis dėlto labai jais džiaugiuosi. O istorija tokia - nepanorau pirkti Zaroje, nes kainos ir kokybės santykis ten gerokai prasilenkia. Dar parduotuvėje pakėlusi šiuos šortus radau kelias akivaizdžiai brokuotas siūles, todėl radau geresnę alternatyvą. Šį Zaros analogą nusipirkau internetinėje parduotuve ir mokėjau 4 kartus mažiau nei visų dievinamoje parduotuvėje. Prieš Zarą nieko neturiu blogo, ten lyg rojus, į kurį gali patekti vien įžengęs pro duris, tačiau tvirtai laikausi nuomonės, kad galiu tokį patį daiktą rasti žymiai pigiau, o tada net negaila, kai susidėvi. Bent jau žinai, kad pinigų į balą neišmetei. Aš toli gražu nesu etikečių iš brandų vergė, ryškiai matyti. 
Kadangi šiandien buvo labai karšta, būtent šiuos šortus ir vilkėjau. Šalia apsivilkau man didokus marškinėlius ir jų kampą užrišau - visai kitos vaizdas. O kadangi nesinorėjo sunkių batų, įsispyriau į lengvus laivelius ir su drauge nužingsniavau upės link. Tinginiavimas gerai, kai labai karšta ir kai jo ne per daug. Nes vėliau nusibosta, ir neriesi iš kailio dėl veiklos.


I'm waking up from a beautiful dream that I was in for 5 days. I wrote so much stuff in lithuanian about how I want to change myself after spending time in a camp that I just really don't want to rewrite everything, so if you want to know more about my days in there, just write me over here or email or facebook and I'd lovely have a chat.
Now about what you see in the pictures. I got these shorts some time ago before leaving for a camp. I was a little confused because I ordered one size and I got another but anyway, they fit me well (I guess) and I'm glad I bought them. They look so cool because when I first saw them I actually thought it's a skirt! I hate spending money in Zara where the quality of items are low so I just decided that I can get the exact item buying it 4 time cheaper. That's how I got these shorts. To tell you the truth, I lovve Zara, it's like you get to heaven when you get in the store but damn I still keep to my opinion that I'd rather buy the same clothes way cheaper in other sites because it's not hard to throw them when it's time because you didn't pay a lot of money. As you can see, I don't really care about brands or labels. 
Today was hooot so I decided to wear them. Together I wore this shirt that I just tied up a little bit and it looked way better. And just because I don't really wanted hard shoes, I decided to wear these light flats. I spent my day by the river with a friend. Being lazy is good when it's hot. But only for a little bit. When it's too much of boredom, I start to freak out and go crazy for some activities.

I ' M  W E AR I N G:
SKORT: BANGGOOD
T-SHIRT: 2HAND
FLATS: PRIMARK

6 comments:

  1. You´re so pretty dear Egle :)

    ReplyDelete
  2. Labai grazios nuotraukos!! :)

    ReplyDelete
  3. Labai šiltos nuotraukos, tokios smagios, smagu, kad net vasarą neapleidi savo blogo:) Laukiu naujų post'ų:)
    http://sleepy-dog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū, ačiū, Egle :) Stengiuosi, nors kai karšta, net nesinori ir rašyti, minčių stinga :D

      Delete