facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Thursday, September 26, 2013

New In



 FULLCAP NEW YORKER, LEATHER JACKET ZARA, ANKLE BOOTS VICONT

O kaip gi kitaip pasiruošti naujam rudens sezonui jeigu ne pirkiniais. Pirkinių terapija labai padeda pabėgt nuo rutinos ir negalvot apie nieką, kas vyksta kasdien. Džiaugiuosi įsigytomis prekėmis ir skubu jas parodyti.
Odinio švarkelio ieškojau ilgai, nardžiau internetinėse parduotuvėse, kol vieną dieną nusprendžiau - užteks. Reikia sėsti ir važiuoti jo ieškoti. (Praėjus mėnesiui nuo H&M parduotuvės atidarymo Lietuvoje ramiu žingsniu įžengiau į parduotuvę, apsivaikščiojau, apsižiūrinėjau ir visai nesupratau, ko ten tiek stumdytis reikėjo. Manęs parduotuvė visai nesužavėjo prekių asortimentu. Nors tiesą sakant kainos prieinamos daugeliui.) Taigi apie švarkelį.. Buvau nusižiūrėjusi vieną būtent čia, todėl bėgau matuotis. Ir likau nusivylusi. Nepanorau mokėti už ryškiai per trumpą ir labai ploną švarkelį. Vis dėlto ieškojau šiltesnio ir kokybiškesnio, todėl lėkiau į priešais esančią Zarą ir ten nusipirkau visai kitokį nei buvau suplanavusi. Būtent Zaroje šis odinis švarkelis prie manęs lipte prilipo ir prašėsi nenurengiamas. Aš, žinoma, irgi jam neatsispyriau. O ir širdies neskauda, kad daugiau pinigų išleidau nei planavau.
H&M parduotuvėje dar ir batus nusižiūrėjusi buvau. Ir jų neradau. Ir vėl nusivyliau. Ir vėl kitų ieškojau. Ir radau. Nes kas ieško, tas randa. Šį kartą išsirinkau odinius juodus aulinukus, kurie mane patraukė savo išvaizda - būtent tokių niekada nenešiojau, todėl nusprendžiau, kad būtent tokių man ir reikia. 
O fullcap'as - žaibiškas pirkinys. Senai ant modelio Caros Delevingne galvos mačiau beanie, su užrašu "Bad hair day" ir pagalvojau, kad labai cool užrašas ant kepurės. Tada užėjau į New Yorkerį visai netyčia (ieškojau case'o), o išėjau būtent su šiuo fullcapu. Neatsispyriau. Ne beanie, bet galbūt dar geriau? Juk beanie ir taip jau dvi turiu.. 
Apibendrinant: neabstulbau nuo H&M parduotuvės ir ten tikriausiai grįžčiau tik dėl skinny džinsų. Daug erdvės, nedidelis pasirinkimas. Viskas atrodo jau matyta kitose parduotuvėse, tik kainos galbūt šiek tiek mažesnės. Bet ar kaina = kokybė? Laikas parodys. O tuo tarpu aš džiaugiuosi, kad išvengiau masinės psichozės vasaros pabaigoje ir toliau sau gyvenu.

7 comments:

  1. ooo, koks nerealus fullcap'as! eisiu ir aš ieškot, man atrodo! :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha tikrai, griebiau nieko nelaukdama! aciu! :)

      Delete
  2. O kokia superine kepure!!! Ziauriai kieta!! :)) pirkiniu terapija labai geras dalykas, man ji irgi patinka :))) Tikrai saunius dalykelius priegriebei! ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tikrai tikrai, stebuklingas dalykas ta pirkiniu terapija, po to skraidai padebesiais :D dekui, ir as dziaugiuosi jais!! :)

      Delete
  3. Kaaaaaaiii fainumo batukai :>>>>>>>
    http://sleepy-dog.blogspot.com/

    ReplyDelete