facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Monday, February 24, 2014

It's Sunny

1

Jaučiu jaučiu pavasarį, net šokti norisi iš laimės. Odinis švarkas džiaugiasi ištrauktas iš spintos. O jausmas, kad vis mažiau svorio ant savęs nešioji tiesiog neapsakomas. 
Mano pirmadienis buvo labai smagus, net nežinau kodėl. Nuo ryto jaučiuosi pilna energijos ir užsidegimo, viliuosi, kad tai greitai nedingtų. Ir kad jau viskas taip šaunu, po žiemos nusprendžiau ir blogą pradėti gaivinti, nes kiek gi galima sėdėti ir nieko neveikti... Labai laukiu ką nauji pavasariniai vėjai atneš ir linkiu visiems dar daugiau saulės!

Ir sudalyvaukite konkurse, kuriame galite laimėti pakvietimus į SNAP jau kovo 2d.!

Oh God I can alreadyy feel spring, I'm so happy I want to dance. It feels amazing to wear less weight on your body and finally enjoy leather jacket.
My Monday was so good I don't even know why. I feel so strong and happy I hope it won't go away soon haha. And since everything's going so well I decided that I need to start refreshing my blog after long cold winter. Can't stand not posting here anymore... I also can't wait for some new stuff that spring will bring me. And I wish everyone more sun!

LEATHER JACKET ZARA, JEANS VERO MODA, SWEATER THRIFTED, ANKLE BOOTS VICONT

2
3 4

facebook instagram lookbook

2 comments: