facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Wednesday, February 26, 2014

Still In Black

1

Aš ir toliau pasiduodu juodos spalvos įtakai mano gyvenime ir aprangoje. Nėra linksmesnės spalvos už juodą! Juokauju. Iš tiesų tai viskas priklauso nuo nuotaikos. Bet juoda visada liks juoda, pakeičiama spalva ir nepakeičiama elegancija.
O aš, kol dar leidžia nedidelis šaltukas, džiaugiuosi kailiukais. Šis sezonas buvo tikras kailinukų sezonas, visi juos nešiojo, visiems jie tiko ir visi labai gražiai atrodė. Nesvarbu ar jie būtų raštuoti, ar paprasti pūkuoti ar netgi vintažiniai. Į visus žiūrėjau ir visais gerėjausi.

Well I still catch myself standing choosing what to wear and ending wearing black. Black is such a happy colour! Kidding. It actually depends on my mood a lot. But black will always be black, irreplaceable elegancy.
And while weather is right for fur coats I keep wearing them. This season was fur coats season, definitely. Everyone wore fur coats and they look great on everyone. It doesn't matter if it's printed or furry or even vintage. Every single fur coat looked great for me.

FUR COAT BANGGOOD, SHIRT PASIKUISKIM, JEANS NEW YORKER, ANKLE BOOTS ZARA

2 3

facebook instagram lookbook

7 comments:

  1. Grazu ir taip siltai tas kailiukas atrodo :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beje, pazymejau tave Liebster award'e! Butu labai idomu paskaityti tavuosius atsakymus! :)) tad jei yra noro, pirmyn! :)

      http://sokoladineavyte.blogspot.be/2014/03/liebster-award-part-1.html

      Delete
  2. Puikiai!! Taip pat labai siltas zmogutis atrodai :))
    http://asciaesu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Labai graziai :) Batai ypac patiko :)

    ReplyDelete