facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Saturday, April 19, 2014

Chill

1

Šiandien taip šilta, lyg vasarą, todėl niekas neleido sau sėdėti namuose. Miestas buvo pilnas pasivaikščioti išėjusių žmonių, upės krantinė nusėta žvejais, o vaikai sau krykštavo kiemuose besidžiaugdami saule ir šiluma. Gamta atgijo, miestas irgi. Įšokau į naujus džinsus, lengvus dryžuotus marškinius, slip-on sportinius batelius ir išrūkau į miestą pasilepinti spinduliais. Linkiu visiems labai gražių ir saulėtų švenčių ir puikaus laiko su mylimais žmonėmis!

P.S. Negaliu atsidžiaugti gavus Shkertik apyrankę, kuri labai labai praskaidrina bet kokį aprangos derinuką! Apie šį naują brand'ą žinojau jau senai, kadangi draugė jį pastebėjo viena iš pirmųjų. Tačiau kažko laukiau ir delsiau, kol galiausiai draugės pačios padovanojo! Užsukit į fb puslapį ir išsirinkit savo favoritą :)


It was so warm today just like in summer so no one let themselves stay home. My town was full of people who went out for a walk, fishermen and joyfull kids playing outside and enjoying sun. The nature is alive, so is the town. I jumped in my new jeans, stripped shirt and slip-on sneakers and went outside to enjoy some time with my friends and just chill and do nothing. I wish all of you a very beautiful Easter holiday and a nice time with lovely people!

SKINNY JEANS AMISU (NEW YORKER), STRIPPED SHIRT BANGGOOD, SLIP-ON SNEAKERS H&M, BAG ZARA, BRACELET SHKERTIK

3 2 4 5

facebook instagram lookbook

6 comments: