facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Saturday, August 11, 2012

Flower Prints

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
leggings: (Oxford Street) from 2hand,   creepers: Asos.com,   shirt: vintage,   jean jacket: vintage
photos by Guste

Dažniausiai prieš pirkdama drabužį gerai apgalvoju, prie ko jį derinsiu. O šie legginsai mano spintoje atsidūrė taip pat ne atsitiktinai. Klaidžiojant mūsų miestelio turgaus siauriais praėjimais visai netikėtai pamačiau šiuos legginsus ir pirma mintis šovusį į galvą buvo "jie puikiai tiks prie creepersų". Stebiuosi, kokios geros kokybės juos radau, su etiketėmis ir netgi kaina, kuri buvo parašyta kronomis. Visiškai nauji. O ir raštai neeiliniai, ta prasme, einant gatve tikrai patraukia akį margos kelnės. Taigi nedvejodama nusipirkau ir visai nesigailiu sumokėjusi viso labo net 17 litų. Stebiuosi kaip puikiai gali apsirengti neišleidžiant krūvos pinigų Zarose ir kitur (prieš Zarą tikrai neturiu nieko blogo ir pati ten randu šaunių dalykėlių, bet vis tiek). Ir tai tik dar kartą įsitikinau. O kartu tai ir puiki proga sutaupyti pinigų.
Šiuos legginsus puikiai priderinau prie vintažinių marškinių ir mano mylimo džinsinio švarkelio. Ką jūs manot? Gal ir jūs mėgstat lobių paieškot turgeliuose ir "padėvalkėse"? :D Bučkis!

I also had such a great day with Guste from YoungStyling! Thanks to her for the pictures i hope to meet her soon!

Before i buy new clothes i often think where i will wear them and what i am going to wear with them. And these leggings got to my wardrobe not by an accident at all. I was walking through narrow passageways in a market in my town when i saw these leggins and the first thought on my mind was "they will fit perfectly with creepers". I wonder how i found them looking so well and the quality was great and also they were with label and a price on it. Totally new. The prints are also so unique i mean people always notice you walking on a street with them. So i definitely had to buy them and i don't regret that i paid actually only 17 litas. I wonder how good you can dress up by not spending a lot of money in Zara or anywhere else (i don't have anything bad to say about Zara because i find great stuff there but still). And i got sure for that once again. Also it's a good way to kind of save some money.
These leggings look good with my vintage shirt and my favourite jean jacket. What do you think? Do you go on markets and secondhands to find some great stuff? Kisses!

8 comments:

  1. Šiandien ir man teko apsilankyt skuduryne, radau gerų daikčiukų, šiaip dažna lankytoja aš ten:D o kalbant apie tave puikų skonį madai turi pasikartosiu ;*

    ReplyDelete
  2. parodyk lobius! eh su tuo "puikiu skoniu madai" tai iki jo dar toli, kol kas tik bandymai, ta prasme, gyveni ir tobuleji, bet vis tiek aciu :)

    ReplyDelete
  3. Man patinka tavo plaukai!!!!! Jau isivaizduoju kaip Tau tinka pasviesinti galiukai :))
    ________
    demure-ln.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. jie tokie naturaliai net nezinau kaip pasidare! aciu!!

    ReplyDelete
  5. kelnės ir batukai yra išties nerealūs, bet kažkaip man tarpusavyje jie visiškai netinka. pati kartu jų nesidėčiau, bet šiaip ar taip - atrodai belenkaip gerai. tavo skonis nuostabus. :)

    ReplyDelete
  6. nu matyt cia man vienai pasirode, kad jie kartu labai gerai atrodo :) aciu uz nuomone!

    ReplyDelete