facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Monday, March 25, 2013

Mados Infekcija 2013: Day 1 Outfit



Panikavau, nes penktadienį buvo labai šalta, o aš per vokiečių gatvę ėjau su rudeniniais plonais vintažiniais aulinukais ir plonyčiu pavasariniu juodu sijonuku. Gerai, kad bent striukė  ir storas šalikas kiek šildė, o tai tikrai būčiau laimingai namų nepasiekus.. Kad ir koks tas oras nedėkingas, į renginį juk neisi su džinsais. Nors buvo ir tokių. Bet čia ne apie tai. Pirmai dienai pasirinkau juodą sijonuką, kuris visai ne odinis, tik atrodo toks iš tolo. Prie jo derinau džemperiuką, kadangi paskutiniu metu ramia širdimi pro juos praeiti negaliu. Matyt dar ta žiema veikia, kad norisi kažko didelio ir šilto. Kad nebūtų taip nuobodu užsidėjau savo NYY kepurę. Buvo smagu kai prie ŠMC pamačiau vaikinuką su lygiai tokia pačia kepure. Žiūrėjom vienas į kitą ir šypsojomės, faina! Dar šiek tiek blizgučių ant kaklo ir rankos, mėgstamiausia rankinė ir vintažiniai itališki batai, kurie puikiai tarnavo pavasarinės infekcijos metu. Jie velniškai patogūs. O kai reikia kolekcijų metu stovėti - jie nepamainomi.

I was going mad, because it was freezing on Friday and I had to walk all over the street in autumn shoes and mini skirt which is better to wear in spring.. Thank God my parka and scarf kept me a little warm so I got home fine. Whatever weather was I couldn't let myself go with jeans. Even though I saw people wearing them.. But it's not about that at all. I chose mini black skirt for first day at Fashion Infection. It looks like leather skirt but it actually is not. I also wore jumper with it because I obviously can't walk calm by them lately haha. I guess it's winter that still keeps me wanting to dress something big and warm. I also chose my favourite NYY hat so I didn't look that boring. It was so cool when I saw a guy wearing just the same hat as me near CAC. I remember we looked at each other and smiled like crazy! I also wore some glitter on my neck and arm, took my favourite bag and vintage italian shoes. They were such a heaven for me this time and on 2012 autumn's Fashion Infection too. They are so comfortable expecially when you have to stand all the time.

I  W A S  W E A R I N G:
SWEATER: 2hand
SHOES: vintage Donna Piu
SKIRT: vintage
BAG: Reserved

10 comments:

  1. na, mano galva į renginį eiti su sportiniu džemperiu yra lygiai tas pat kaip ir su džinsais :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na džinsai yra džinsai, o dėl džempo nesutikčiau, nes pažiūrėjus visus mados savaičių street style'us tai pamatysi panašiai :D Bet čia kiekvieno nuomonė, ačiū už ją :)

      Delete
  2. :D metu komentaras :D labai tau tinka swaggeriski apdarai:)

    ReplyDelete
  3. Man tai šitas derinukas super :) Beje, kol laukiau MI pradžios, tai žiūrinėjau, ką žmoneės apsirengę ir juos nemačiom pafotkinau, tai vienoj nuotraukoj pasirodo, kad tu su drauge eini, tai turiu jūsų nuotrauką iš nugaros laiptais lipančias:D ups:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū ačiū! Mačiau mačiau tokių kurie fotografavo, smagu labai, būtų įdomu ir nuotrauką pamatyti! :)

      Delete
  4. labai tinka tau toks stiliukas! :>

    ReplyDelete
  5. Derinukas neblogas, bet tokio dydžio tašę laikyti kaip delninukę tikrai nekažkaip žiūri. Geriau už trumposios rankenos tiesiog paimti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sutikčiau iš dalies..O priežastis kodėl taip nešiojau tai ištrūkusi sagtis.. ir visą laiką taip nutinka man per renginius.. prakeiksmas kažkoks :D

      Delete