facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Tuesday, April 30, 2013

Easy



Kartais neišvengiamai mane aplanko tokios dienos, kai žiūriu į spintą ir nematau nieko, ką galėčiau apsirengti. Arba nuotaika būna tokia, kad norisi susisukti į kokį šiltą megztinį, užsidėt kuprinę ant pečių ir žygiuot į mokyklą. Tai va panašiai ir šiandien... Kadangi apskritai man antradieniai būna velniškai sunkūs, nusprendžiau apsirengti megztuką, kurį visai nesenai gavau iš Pasikuiskim parduotuvėlės. Taip nudžiugau, nes man tiko ir patiko.
Niekada nebuvau lengvučių, tokio tipo megztukų fanė, man jie atrodė per daug paprasti ir "nuvalkioti", nes pusė miestelio merginų tokius turėdavo. Bet į šį pažvelgiau kitų kampu - pirmiausia, kas labiausiai patiko, tai, kad jis - oversized. Čia jau mano silpnybė, matyt. Ugnė puikiai tai žino. Nes dabar nesugebu jo nusirengti... Patogumas - aukščiausia klasė. O antra - jis labai tiks kasdienai. Ir spalva tokia universali. Kartu apsivilkau mylimus leggingsus, paprastus marškinėlius, apsimoviau creepersus ir iškeliavau... Norėjau visko paprastai ir lengvai. Tai šiandien ir nugalėjo. O nuotraukos "ant greitųjų", nepykit labai, vėjas baisus.

I ' M  W E A R I N G:
CARDIGAN: MONKI // FROM PASIKUISKIM.LT
LEGGINGS: H&M
CREEPERS: ASOS.COM
T-SHIRT: NEW YORKER

8 comments:

  1. Replies
    1. Labai! Žiauriai kietas, ir sėdžiu su juo nuo to laiko kai gavau, wwhop :D

      Delete
  2. Kai tik pamačiau šias nuotraukas, iš karto pagalvojau - TOBULI LEGINGSAI! Man tokio stiliaus, su įvairiais įsiūvais labai patinka! Juos gal neseniai pirkai? Reikėtų tokiu atveju apsižiūrėti internetiniame jų puslapyje. :D Super. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pirkau prieš pora metų Švedijos H&M kai dar toli gražu iki blogo buvo:D Net keista, kad pataikiau su "skoniu", galvoju :D Ačiū už gražius žodžius!! Siūlau e-shopuose pasižiūrėt, manau kažkas bus :)

      Delete