facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Saturday, April 13, 2013

Ombre Sweater



Atleiskite už mano veidą, matosi, kad rytas, ir kad sloga siaubinga kankina. Vis iš tų ligų neišbrendu.. Matyt po Mados Infekcijos pilnai neišgijusi buvau, tai nuotraukoms nusimečiau striukę, o žiūrėk ir vėl sloga prikibo.. Šeštadienio rytą praleidau su Guste, o dabar tenka gulėti lovoje su arbatomis ir vaistais.. Visai nesmagu. Todėl ir nuotraukų šiandien nedaug: atrinkau geriausias, nors ir tai iki geriausių čia toli gražu. Atrodau kaip ligonis, tik noras parodyti senai senai nusipirktą ombre megztuką nugalėjo visas ligas. Daugiau kaip ir nieko naujo - mėgstamiausi leopardo raštais marginti džinsai, Zaros aulinukai, ta pati Reserved rankinė ir mylima parka, su kuria, gaila, bet jau darosi per šilta. Ir jeigu jau paminėjau šilumą, tai sveikinu visus sulaukus pavasario, tikiuosi tuoj jau ir balerinas galėsiu traukti iš spintos gilumos. Taip gera atsikelti ir matyti jau beveik ištirpusį sniegą. Pavasaris sugrįžooo!

I'm sorry for my face.. It was morning and I feel sick, so. Sickness still can't leave me alone.. I guess it's just because Fashion Infection which was on cold days of March and I was sick for a long time after all (I wore skirts for both days and spring shoes!!). I spent Saturday morning with Guste and now I lay in my bed with lots of tea.. It's not fun at all. That's why I don't have much pictures today: I chose the best ones but it's far far away from "the best". I look very ill but I still wanted to show you this ombre sweater which I bought ages ago. Everything else is kind of already seen - my favourite leopard jeans, Zara ankle boots, the same bag from Reserved and my lovely parka, which I would love to wear more but I guess it's going to be too warm. And talking about warm I'm so happy it's finally spring and I feel like i'm going to wear balerinas very soon. It's so good to wake up and see no snow. Spring is baaack!

I  W A S  W E A R I N G:
OMBRE SWEATER: 2hand
JEANS: Stradivarius
SHOES: Zara
PARKA: H&M
BAG: Reserved
NECKLACE: vintage

8 comments:

  1. ombre sweater: 2hand ?? nu gi pavydas :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. jis toks apdrožtas buvo, ištraukiau ir išskalbiau, antram gyvenimui prikėliau:D aš irgi stebiuosi žinok, kad tokius dalykus galima rast :D

      Delete
  2. amazing sweater!
    great look!

    http://symbafashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nice blog and outfit.
    Im following you now on bloglovin and lookbook.
    hope you could follow back, let me know :)

    xx, leaesguerra.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Sakyčiau visiškas lobis tas tavo megstukas!

    ReplyDelete
  5. I really like your blog, I like your style and all your looks, you are charming!!

    ReplyDelete