facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Thursday, April 18, 2013

Rocking Around



Matot, pavasaris atėjo! P a g a l i a u!!! Šiek tiek užtruko kelyje, matyt kas pamaišė, bet vis tiek atėjo ir pas mus. Valio valio! O ir aš džiaugiuosi grįžus į įprastas vėžias: vėl į mokyklą, bet ten taip gerai... Kaip niekad. Matyt mano širdyje ir galvoje visiškas pavasaris. Aišku mokytis nesinori, bet smagiai leisti laiką su draugais lauke - malonumas po trijų dienų lovoje!

Jaučiuosi gana keistai su tokiu tamsiu aprangos įrašu, nes dar nesenai į Simonos komentarą atrašiau, kad priešingai nei ji, pavasarį į tamsias spalvas nebežiūriu ir ties jomis neapsistoju. Pirmenybę teikiu šviesai. Bet šiandien gavosi taip, kad jaučiausi tokia rock'n'roll ir edgy, šuoliavau su mėgstamiausias creepersais ir raudonomis lūpomis. O dar tas vintažinis odinis švarkelis, kurį pirkau rudenį blogerių blusturgyje (pamenat?)... Viskas susiklostė taip, kad nėriau į tamsias spalvas, o prie ryškių raudonų lūpų dar ir raudonas kojines priderinau. Tas pavasaris visiškai mane iš proto išvarys. Nors, gerai, pasiilgau tokių crazy poelgių, juk taip gyventi žymiai smagiau! Visa kita kaip ir matyta: džempas, dėvėtas per mados infekcija antrąją dieną ir džinsai, mylimiausi ir ištikimiausi, kasdieniški. O kaip jums pavasarinės nuotaikos? Negi tik man vienai širdis šoka ir dainuoja? Bučkis.



See, spring is back! F i n a l l y!!! It got suck on its way a little bit, but it finally came and this is sooo awesome. Yay! And I'm happy to be back to the same things: school again, but it feels good... Like never. I guess spring is definintely in my head and heart. I'm not really into studying, but spending time outside with friends is something I needed after 3 days in bed!

I feel kind of strange because few days ago I replied to Simona's comment that different than her I don't look  to dark colours in spring and I avoid wearing them at all. I prefer light clothes. But today I was dark and I felt very rock'n'roll and edgy. I was running around in my creepers and red lips. And also this vintage leather jacket which I bought at bloggers' flea market (do you remember?).. It happened that I wore black a lot but I even woree red socks in a company for my red lipstick. Spring drives me crazy as you can see. But, actually, I miss going crazy because life gets muuuch better, doesn't it?! Everything else is already seen: jumper, that I wore on day 2 at fashion infection and jeans, my lovely daily jeans which I can't go a day at school without. How about your spring mood? Is it only me that runs around like crazy? Kisses.

I ' M  W E A R I N G:
CREEPERS: Asos.com

LEATHER JACKET: vintage bought at flea market

JUMPER: Effigy
JEANS: Bik Bok
SUNGLASSES: Amisu

4 comments:

  1. Labai tinka tokie akiniai ir man cia labai graziai raudoni atspalviai suzaidzia :))

    ReplyDelete
  2. Nuostabios nuotraukos!!!

    http://symbafashion.blogspot.com/

    ReplyDelete