facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Tuesday, April 16, 2013

Spring Inspiration

Taip gražiai už lango šviečia saulė, norisi tik bėgt į lauką apsimovus lengvais pavasariniais kedukais ir odiniu švarkeliu.. Gaila, sveikata neleidžia, ir visada taip nutinka, kad orams pagerėjus man tenka gulėti lovoje su sloga ir kosuliu. Man velniškai nepatinka, kad mano imunitetas labai silpnas ir niekaip neatsilaiko prieš kokį stipresnį vėjelį. Taip vargina.. Jau skaičiuoju ne dienas, o valandas iki ketvirtadienio, kai galėsiu lėkt į lauką ir, tikiuosi, iškept naują aprangos įrašą. O dabar, sėdint namie, belieka pasitenkint tik tumblr ir vogue.com netyčia aptiktomis nuotraukomis, kurios puikiai tinka šiam pavasariniam įrašui. Pavasaris man turi būt spalvingas ir lengvas. Labai laukiu atkeliaujančio siuntino su nauja preke, kurią tikiuosi greit parodyti, o kartu ir stengsiuosi atrasti laisvą dieną, pabėgti iš savo miestelio į kitą, didesnį, ir pasidairyti po parduotuves. Spintos atnaujinimo man labai reikia. Tik jau tenka ruoštis tam, kad kainos, ko gero, visai nedžiugins.. Matyt vėl teks lėkti į turgelius, kur šeštadienį neblogų lobių radau, dar su etiketėmis ir atitinkančius šio sezono trend'us. Nėra to blogo kas neišeitų į gerą!

4 comments:

  1. Grazios nuotraukos! Tokios pavasariskos ir linksmos!

    ReplyDelete
  2. o aš atėjus pavasariui kažkaip inertiškai pradedu tamsiau rengtis, keista, juk spalvos taip gražu ir gaivu :) labai patiko visos nuotraukos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, įdomu, sakyčiau, nes pati stengiuosi visus storus ir nuobodžius drabužius sugrūsti į spintos gilumą :D nebent tokios dienos ateina, kai tik tamsius drabužius ir tematau..:D

      Delete
  3. cool blog
    I have a giveaway on my blog that i would love for you to enter :)
    Rachaels Blog

    Rachael xx

    ReplyDelete