facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Tuesday, April 9, 2013

Stilyagi | Coming Soon


Ploju rankomis, trypiu kojomis ir lenkiu žemai galvą naujai renginių organizavimo įmonei "EPas Lt", kurios organizuojamas renginys Stilyagi jau visai greitai sudrebins Fluxus Ministeriją (įsikūrusią Jonavos g. 3) ir visą Kauną! Balandžio 26 dieną visi stilingi žmonės, visas jaunimas ir tie, kurie nori gerai praleisti laiką renkasi čia!

Mano širdis negali atsidžiaugti, kad Lietuvoje tokių renginių vis daugėja, žmonių susidomėjimas didėja, o mados tinklaraštininkai yra vis dažniau pastebėti ir pakviesti į tokius renginius. Ačiū sakau organizatoriams, kurie suteikė progą čia sudalyvauti, nes jau jaučiu, kaip čia bus smagu!

Daug mados, elektroninės muzikos atikėjų ir grupių (tokių kaip: MarriageProposal, Mantas T (Partyzanai), Marius Banga, Komža ir Pranciškus, The Nutcracker, Umiko ir dar kitų), krautuvėlių, kūrybinių dirbtuvių, šviesos instaliacijų ir stilingų žmonių - būtent taip atrodys šis Stilyagi renginys, kurį įkvėpė tokiu pat pavadinimu pasipuošęs filmas apie jaunimą, kurie iš visų jėgų stengėsi išsilaisvinti iš nuobodžios tuometinės Sovietų Sąjungos ir jų nustatytų laisvę varžančių taisyklių. Norėdami išreikšti save jie rengė slaptus vakarėlius, laužė standartus ir stengėsi išsiskirti savo ekstravagantiška išvaizda.
Netradicinėse buvusio batų fabriko „Lituanica“ patalpose įsikūrusios „Fluxus Ministerijos“ erdvėse atsidarys net dešimt vienetinių ar rankų darbo drabužių bei aksesuarų krautuvėlių („Kovaldas”, „Šarka”, „Atsikeli ir varai”, „ToksVisoks” ir kt.). Krautuvėlių savininkai ne tik pristatys savo drabužius, bet ir kvies dalyvauti įvairiose kūrybinėse dirbtuvėse, o kūrybininkų komanda „Cechas.com” su visais renginio svečiais kurs intriguojančius šviesos piešiniais.

Simonos Bučiūtės nuotraukos

Visus visus labai kviečiu balandžio 26 dieną atvykti į Kauną, Fluxus Ministeriją ir gerai praleisti laiką! Dabinkitės, puoškitės, išsiskirkite, pamirškite apie viską, kas jus supa kasdien, pamirškite taisykles,ir,  svarbiausia, būkite savimi! O mes pažadame, kad Jus stebėsime, fotografuosime, aprašysime ir pasidalinsime su visais mus skaitančiais ir mumis besidominčiais! Jaučiu, kad bus jėga! Blogeriai atrieda atidunda!

Renginio pradžia 22 val.
Bilietus platina Tiketa, o organizatoriai pirmuosius 200 bilietų į šį renginį siūlo vos po 10 litų! Super, pasinaudokite proga!
Daugiau info Stilyagi event'o Facebook paskyroje čia.



Aš labai labai laukiu, o Jūs?
Susitiksime ten, bučkis!

4 comments:

  1. Dar nežinau ar dalyvausiu, labai norėčiau, tik kad galvos skausmas kur likti:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man irgi toks klausimas buvo kilęs, nes renginys gana vėlai.. :D bet manau mūsų kauniečiai blogeriai priimtų ir priglaustų, reikia tik paklausti :)

      Delete