facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Saturday, July 27, 2013

Weekend



Panašu, kad sugrįžtu į vėžias ir štai naujas aprangos įrašas. Šį savaitgalį mano miesto šventė, todėl visi puikiai leidžiame laiką. Gatvėse labai daug žmonių, visai kaip senais gerais laikais kai buvau dar maža. Vaikai laimingi bėgioja po gatves su balionais, pririštais prie rankų, kad netyčia nepaleistų ir jie nepakiltų į orą, didesnieji mėgaujasi cukraus vata, o suaugę meta visus darbus ir su tolimais giminaičiais sėdi po dideliais skėčiais ir valgo vietoje keptus šašlykus ar eina į renginius. Jėga!
Vakar vilkėjau savo mėgstamą "mažą juodą suknelę" ir naują džemperį (triftinimo laimikiai) kartu su sportbačiais. Negaliu nei dienos be jų, nes sportbačiai mano mėgstamiausia avalynė. Nejuokauju. O kaip bėga jūsų savaitgalis?


Seems like I'm back on track and this is another outfit post! My town's festival started and we are just having a lot of fun. There are a lot of people here just like old times when I was little, everyone is happy, so cool.
Yesterday I wore my favourite little black dress and a new sweater (trifted) along with sneakers. Right, I can't go a day without sneakers. They are my favourite footwear to wear. Really. And how is your weekend going?

LITTLE BLACK DRESS H&M, SWEATER TRIFTED, SNEAKERS DEICHMANN


8 comments:

  1. Love this. Those chucks rock.
    http://halielandry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Megztukas super atrodo, labai maloniai jį aš nešiočiau :)

    ReplyDelete
  3. Pritatiu Austei - džemperiukas toks cozy cozy :))) Vėsų vasaros vakarą mielai jame susivyniočiau :p

    P.S Kviečiu apsilankyti ir mano bei mano draugės bloge. Visada labai laukiam naujų svečių ;P
    kanarele.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Cette tenue à l'aire très confortable...Ton haut est superbe!!
    Bisous
    Jade

    ReplyDelete