facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Wednesday, August 7, 2013

Instagram Diary #2 - Galapagai


Savaitgalį praleidau Zaraso saloje, festivalyje Galapagai, todėl nusprendžiau trumpai neišsiplėsdama parašyti įspūdžius ir pasidalinti nuotraukomis iš festo gyvenimo (tie, kurie sekate Instagrame, be abejonės jas jau matėte). 
Festivalio laukiau labiau nei bet ko kito šią vasarą. Visiškai nenusivyliau, likau patenkinta, nustebusi, važiavau namo su didžiuliu nenoru palikti savo vietą ant kalnelio. Daug gerų žmonių ir daug geros muzikos vienoje vietoje - viskas ko ir reikia. Mano kompanija buvo superinė, nė sakyti nereikia, bet labiausiai nustebino žmonių draugiškumas, kai kiekvienas einantis pasakys tau labas, o kur dar tie, kurie mane prisiminė dėl raudonos kepurės ir gražiai vadino raudonkepuraite. Ir dabar žinau, kad labai svarbu koks nors akcentas, kuris priverčia žmogų tave įsiminti. Skraidžiau padebesiais išgirdusi "o, raudonkepuraite, sveika dar kartą" ir su kiekvienu maloniai kalbėjau. 
Muzikinės grupės taip pat paliko didelį įspūdi. Grįžusi namo klausiausi beveik visų grupių dainų, bet vis tiek.. gyvas atlikimas yra gyvas atlikimas. Gyvi koncertai man palieka daugiausiai įspūdžių ir sukelia daugiausiai emocijų. Su visais šėlau klausantis Lilo, Tų Geresnių, Biplanų, Aleknos, o ypatingai lenkiu galvą G&G Sindikatui ir Hadouken už nepamirštamus šou.
Ir viską susimuojant atsidusdama tariu, kad festas galėjo tęstis dar kelias dienas. Nieko nėra geriau nei geriausių draugų kompanija, palapinės, muzika ir nauji draugai. Lekiam į kitus festus!


kelyje

pasižymėjom savo teritoriją

chillin

goodmorning

įsimylėjau Zarasus

HADOUKEN <3

2 comments: