facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Monday, March 18, 2013

Happy Monday



Norėjau pagaliau parodyt save ir ne tiek parodyt, kiek kažką parašyt, nes galbūt kažkas skaito ir laukia ir jaučiu pareigą tai padaryti prieš 75 savo skaitytojus, dėl kurių krykštauju iš laimes, tikrai tikrai! Atrodo ganėtinai senai rašiau, nes pastaruoju metu tiek visko nutiko, o žvelgiant į ateitį tiek visko dar daug laukia.  Net klausiu savęs, kad gal sapnuoju? Arba matyt ankstyvoji gimtadienio euforija mane čia užpuolusi. Vis laukiu kažko, nekantrauju, ir pastaruoju metu šypsausi visiems visur ir visada. Geras jausmas, sakyčiau. Išsivaduot iš tos kasdieninės surūgusių žmonių minios ir šypsotis, nes kiek gi galima vaikščiot nelaimingam ir skųstis, kad viskas yra blogai? Esu pilna energijos, lyg kalnus norėdama nuversti, ir man visai ne motais tas šaltis, norisi veikti, kažką daryti, bėgti, lėkti.. Net keistai skamba iš mano lūpų.
Kalbant apie veiklą, pagaliau nusprendžiau prisėsti ir nuveikti kažką naudingo savo spintai. Šiuo atveju tai drabužių pardavimas. Bent jau bandymas tą padaryti. Pirmasis siuntinys ja iškeliavo pas naują šeimininką, o aš skubu jus pakviesti užsukti į mano manodrabužiai.lt paskyrą, kur paskelbti parduodami drabužiai. Ne lobis, bet galbūt rasite kažką sau, žinant tai, kad pavasaris ateina, norisi pratuštinti spintas ir papildyti kažkuo nauju. Stengsiuosi sukelti viską, ko man nebereiks šį ateinantį pavasarį, gal rasiu ir tikrai vertų dėmesio daiktų, todėl pasekit šią nuorodą. Be to ir kainos nesikandžioja :)
O dabar apie tai, ką matote nuotraukose. Šiandien pirmadienis, reiškia turėčiau būti apsimiegojusi, pikta ir nepatenkinta, kad mane privertė išlipti iš lovos. Bet taip nė velnio nėra. Jaučiuosi linksma ir gyvybinga! Apsirengti norėjosi patogiai, ir, aišku, šiltai, nes pažvelgus pro langą ir pamačius storą ledo (jau net nebe sniego) sluoksnį, šaltis pereina per kūną. Todėl ir vėl pasirinkau tuos pačiu žieminius batus (dar neleidžiu sau šalti kojų, be to - slidu) ir džinsus. Neatsiejami dalykai pirmadieniais. Taip pat prisiminiau, kad turiu šiuos šiltus marškinius su linksmais vaikiškais paveikslėliais. Kelia nuotaiką! Ir aišku švarkas, man jis pirmadienį reikalingas, tada jaučiuosi nusiteikusi darbui. Kadangi vėl slepiuosi po tamsiais drabužiais ir nenoriu sušalti (Mados Infekcija jau penktadienį!), nusprendžiau praskaidrinti dieną susipindama kasas. O jau dėmesio gavau! Nežinau ar iš kai kurių tai buvo nuoširdus ir malonus, bet pati jaučiausi labai gerai, o tai ir yra svarbiausia. Geros savaitės! 


I wanted to finally post something and not only just show myself, because I hope someone is actually reading this and I feel a duty to post something for my 75 followers which about I'm so happy, really, a lot! It seems like I wrote ages ago but it's only just because a lot of things happened and a lot more are coming. I even ask myself if I'm not dreaming? Or it's maybe a huge kind of "birthday euforia" haha. I look forward for things, I'm getting excited for everything and I smile for everyone a lot. It's a great feeling I should say. To get out of this daily unhappy crowd and smile, because we all have a lot to smile about and it's time to stop being so complaing and so unhappy about everything. I feel full of energy it's like I can move a mountain and I don't really care about the cold weather I just need to do things and run around.. Sound crazy from my lips!
Talking about doing things, I finally decided to do some of them. First one is selling clothes. Well at least trying to sell them, I believe my wardrobe is going to say thanks. First package had already left for the very first purchaser and I hurry to invite you to check on my manodrabužiai.lt account where I uploaded some of my clothes. It's not a treasure really, but it's still something knowing that spring is coming and it's a great time to buy something new and to give away something old. I'll try to upload everything I won't need anymore so keep an eye on it. The prices are really good too! :)
It's time for the photos! It's Monday today so it means I should be sleepy, nervous, angry and unhappy about everything and also for taking me out of bed early. But I don't feel like this at all! I feel so good and so alive. I wanted to dress comfortable and warm, of course, because of a huge ice (not snow anymore!) layer on the streets which makes me feel that freezing cold when I look at it. So I chose my winter boots (I still can't let myself freeze) and jeans. Two things I can't imagine Monday without. I also remembered I have this warm shirt with fun pictures on it. It cheers me up! And a blazer, of course, because I need it on Monday, so I'm in a serious work mood. Just because I was dressed up in dark clothes and I didn't really want to get cold (Fashion Infection is on Friday!), I decided to do my hair in braids! I got a lot of attention, not sure if sometimes it was sincere, but I feel good and that's what matters. Have a great week! 


I  W A S  W E A R I N G:
BLAZER: Bershka
SHIRT: vintage
JEANS: Bik Bok
SHOES: Walking

10 comments:

  1. Labai užkabina tavo energijos pliūpsnis, tiesiog labai smagu skaityt, nes ir pats kažkaip pradedi džiaugtis! ;) Beje, man iškart užkliuvo tavo šukuosena ir pirma mintis buvo, eina sau, kaip taip susipint? Man sau pačiai sunkiai gaunasi kasas pintis, nebent paprastą uodegėlę ar kuoduką :D Žodžiu, neklusnūs pirštai, o gal plaukai... O derinukas, kad ir paprastas, bet laabai cool, nes marškiniai viso dėmesio sulaukia ir šukuosena. Viskas detalėse ;) Gražu ;)
    Laukiu ir aš mados infekcijos;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jėga, to ir reikia, aš irgi kai paskaitau pas kažką ką nors tokio tai pati užsidegu visa kaip degtukas :) Čia plaukai tai paprastai, ta prasme man pačiai niekada neišeina tas, kas išeina kitoms, ten visokios kasos ir t.t., ant saves susipint nemoku, todėl dvi kasas supynus sukryžiavau ir žingsniavau į žmones visa laiminga :D Sake į ukrainietę panaši... :D Ačiū labai už gražius žodžius!! :))

      Delete
  2. Labai zavingai atrodo plaukai! O linksmas ir gyvibingas veidas tiesiog ikvepia dabar pat nuveikt kazka naudingo:) smagus irasas:))

    ReplyDelete
  3. skaitant tavo žodžius viena mintis ateina į galvą "kokia tu fainuolė!":>> ir labai dailiai atrodai su tokia šukuosena!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū, Simona, tu kaip spindulėlis koks!!:))

      Delete
  4. Thank you so much!
    Got an e-mail too, thanks for invitation!! :)

    ReplyDelete