facebook googleplus instagram lookbook tumblr

Tuesday, March 26, 2013

MI 2013: Day 1 Moments



Tą penktadienį buvau velniškai laiminga ir skrajojau padebesiais, kaip sakoma.. Pirmoji priežastis - gimimo diena. Nuo sveikinimų nenutilo telefonas, o Mados Infekcijoje pasidariau sau neblogą šventę (po to sekė ir afterparty, yay!). Antroji - turėjau galimybę susipažinti su naujais žmonėmis! Pamačiusi Jaunių lengvai krykštavau, nes jo darbais labai žaviuosi, todėl buvo labai smagu praleisti vakarą kartu su drauge Erika, Jauniumi ir jo draugėmis. Tas geras jausmas, kai greit randi bendrą kalbą su nepažįstamais žmonėmis.. Tikiuosi šis mūsų susitikimas buvo toli gražu ne paskutinis!

O šiandien dalinuosi keliomis random nuotraukomis iš pirmosios Mados Infekcijos dienos. Visa spirgu kaip noriu jas parodyti. Ačiū Jauniui už superinius kadrus!



Nuotraukos - jnac.eu

2 comments:

  1. haha, kokios nuotraukaitės! :> Labai buvo smagu susipažinti! Viliuos, kad dar rasim progą kaip susitikti! :D O pačiu blogiausiu atveju tai plepėsim vėl per rudenio infekciją! :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labai labai fainos, reiks pasikabint ant sienos kokia viena, kad prisimint visada sia infekcija! As irgi tikiuosi! :)) Per infekcija tai manau butinai, net klausimu negali but, butu labai jega! :)

      Delete